Fietsen

Vind jouw perfecte fiets

Een fiets kopen is geen kunst. De juiste fiets kopen wel. Schaf je een fiets aan die niet bij jouw rijstijl en sportieve doelen past? Grote kans dat die fiets je behoorlijk in de weg gaat zitten, zowel in jouw fietservaring als in prestaties. Na verloop van tijd kunnen hierdoor lichamelijke klachten optreden, en dat wil je niet!

Rijd je voor je plezier? Of maak je er al snel een competitie van? Ben je van de korte routes, of kan het niet lang genoeg zijn? Ben je ‘into the need of speed’ of meer voor het comfort? Zijn er lichamelijke omstandigheden of beperkingen waar rekening mee gehouden moet worden? Het zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij de aanschaf van jouw perfecte fiets.

Bij Fix and Ride staat een eerlijk en oprecht advies voorop! Geen snelle verkooppraatjes en ‘duw maar door de strot’ praktijken. Nee, Fix and Ride gelooft in een lange prettige klantrelatie, en neemt de tijd voor het samenstellen van de perfecte fiets. Kun je overdag niet, dan maken we een afspraak buiten de openingstijden. Het moet gewoon goed zijn, einde discussie! Met de merken die Fix and Ride voert is er voor elk budget en type rijder wel een passende fiets samen te stellen.

Kom je er zelf niet uit? No worries….Fix and Ride helpt je heel graag.

Mountainbikes Wilier

Racefietsen Wilier

Gravelfietsen Wilier