Over

Over Fix and Ride

Fix and Ride pro cycling service; geboren uit passie, gedreven door techniek. Alles vanuit en voor de liefde van de wielersport, dat is wat Fix and Ride uitstraalt.

De fietsenzaak is gevestigd in het toeristische enclave dorp Baarle-Nassau, centraal gelegen in de driehoek Breda, Tilburg en Turnhout. In een pand met een huiselijke en warme uitstraling, en voldoende gratis parkeergelegenheid. Maar het allerbelangrijkste; waar jij vooral meer dan welkom bent.

Vanaf 2012 zelfstandig ondernemer en met meer dan 30 jaar ervaring is Roger jouw  aanspreekpunt, vraagbaak en luisterend oor. Zijn kennis wordt continu ge-update door trainingen en uitdagingen. Roger staat voor eerlijk en oprecht advies. Hij spreekt dezelfde taal omdat hij zelf ook fietst, en weet als geen ander wat jij als fietser nodig hebt en belangrijk vindt.

Daarbij wordt er de tijd genomen om aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Kwaliteit en service staan dan ook erg hoog in het vaandel.

Om jouw fiets de hoogst mogelijke zorg en aandacht te kunnen geven, werkt Fix and Ride op afspraak. Hierdoor hoef je jouw fiets slechts één dag of enkele dagen te missen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe fiets, onderdelen en accessoires kun je bij Fix and Ride terecht.

Over alles is nagedacht en heel zorgvuldig uitgekozen, enkel de meest gerenommeerde merken met hoogste kwaliteit zijn goed genoeg voor jou. Waarbij intensief en duurzaam sporten voorop staat!

Merken van Fix and Ride

Fix and Ride verkoopt uitsluitend de meest betrouwbare A-merken!
Zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit, betrouwbaarheid en hun service.

Fix and Ride

Diensten

Referenties

Van tevreden klanten

'van horen zeggen' bij Roger terecht gekomen en daar zijn mijn fietsen (en ikzelf) heel blij mee. Zijn advies is deskundig en eerlijk. Mijn cyclocrosser en koersfiets zijn steeds in perfecte staat. Is er kort voor koers toch iets niet in orde? Mag ik altijd langskomen en hij fixt het! Onder andere daarom waardeer ik zijn service enorm. Je moet absoluut bij Roger zijn als je jouw fietsen de beste zorg en onderhoud gunt.
Yvonne
Na kettingbreuk in de buurt hier binnengevallen. De warme koffie was een warm welkom en fijne afwisseling voor de natte sneeuw. De vriendelijke fietsenmaker had het snel gerepareerd waarna ik zijn mooie zaak weer verliet en mijn tocht kon vervolgen. Dank!
Maarten
Uitstekende service,uitstekend geholpen ook wanneer je zomaar even komt binnen vallen.geeft je ook raad en daad bij problemen aan aan je fiets. ik kan deze zeer ervaren Fietstechnieker ook alleen maar 100%aanbevelen top topook een vriendelijke man die weet waarover hij klapt
Walter
Na lang "jagen" naar een nieuwe racefiets was de doorslag het eerlijke en deskundige advies van Roger, om te kiezen voor een Wilier 0 SLR. De nieuwe racefiets past perfect door de bikefit. En het was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke fiets. Ook de service na de aankoop is zoals je het mag verwachten top.
Paul
Via via kwam ik bij Fix and Ride. Wat een topservice! Roger is vriendelijk, zeer vaardig en bovenal fair. Bracht hem een echt opknappertje, hij had me van alles kunnen aansmeren. Maar als de liefhebber die hij is, heeft hij gewoon top-advies gegeven en ik heb gisteren de eerste KM's weggetrapt. Zal zeker nog vaker langskomen in zijn nieuwe shop.
Jelle
Via vrienden bij Roger terecht gekomen voor een winterbeurt voor de wielerfiets. Snelle communicatie en de volgende dag zou de fiets al klaar zijn. HUH! Inmiddels de fiets weer veilig thuis in topstaat. Ik ben erg onder de indruk van de snelheid, kunde en vriendelijkheid van Roger. Aanrader voor alle fietsliefhebbers in omgeving Baarle-Nassau die het beste voorhebben voor hun fiets.
Daisy