Onderhoud

Werkplaats en onderhoud

Werkplaats en onderhoud

Een goed onderhouden fiets is key voor een zorgeloze fietstocht, training of wedstrijd. Het voorkomt ergernissen en onnodige kosten. Daarnaast vergroot het de levensduur van jouw fiets en zorgt het zeker voor extra fietsplezier. Bij Fix and Ride kun je terecht voor onderhoud aan jouw racefiets, gravelfiets of mountainbike. Vakkundig, luisterend en meedenkend word je geholpen, te woord gestaan of van eerlijk advies voorzien. Of het nu om regulier onderhoud, upgrades, fietspositionering of de aanschaf van een nieuwe fiets gaat. Ook voor vork en demperservice kun je bij Fix and Ride terecht. Met meer dan dertig jaar ervaring en ongelooflijk véél liefde voor de wielersport, up-to-date kennis en gebruik makend van de laatste technologieën, originele onderdelen, professioneel gereedschap en hoogwaardige onderhoudsproducten, doet Fix and Ride er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en weer lekker en onbezorgd kunt fietsen.

Fix and Ride is een éénmanszaak. Dit betekent dat je te woord wordt gestaan door één en dezelfde persoon. Je met diezelfde persoon afspraken maakt. Jouw fiets door diezelfde persoon een onderhoudsservice krijgt en geretourneerd wordt. Dus geen “Pietje, Keesje en Klaasje” die allemaal jouw fiets hebben vast gehad! Fix and Ride zorgt ervoor dat jouw racefiets, gravelfiets of mountainbike in perfecte conditie is en dat jij weet waar je aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf. Fix and Ride werkt op afspraak, zo ben je gegarandeerd van de juiste hoeveelheid aandacht en weet je wanneer jouw fiets klaar zal zijn, zoals het hoort! Oh ja, goed om te weten, Fix and Ride repareert uiteraard ook fietsen die niet bij Fix and Ride zijn aangekocht.

Vork en demperservice

Vaak een vergeten stukje onderhoud, maar wel heel belangrijk. Goed werkende demper en voorvork is essentieel en zorgt ervoor dat jouw fiets beter controleerbaar is, zijn tractie behoud en voor jou energie spaart. Bij fix and Ride kun je terecht voor deze service, maak een afspraak!

Onderhoud

Basic
Service
Standaard
Service
Advanced
Service
Premium
Service
Excl materialen en aanvullend werk
Excl materialen en aanvullend werk
Excl materialen en aanvullend werk
Excl materialen en aanvullend werk. Meerprijs fully integraded en/of scharnierpunt service +€50,-
Banden en druk controleren
Versnellingen afstellen
Wielen richten
Stuurinrichting controleren
Remmen controleren op slijtage en druk
Boutjes op aanhaalmoment controleren
Di2 update
Ketting reinigen en smeren
Wielen en stuurinrichting spelingsvrij afstellen
Cassette, ketting en crankstel reinigen
Derailleurs gereinigd op de fiets
Vervangen derailleur binnenkabels
Remolie vervangen
Gehele frame demontage
Derailleurs reinigen en smeren af de fiets
Derailleur buitenkabels vervangen
Zadel en zadelpen demonteren reinigen en montage met carbonpasta
Speling pedalen controleren en stellen
Alle lagers controleren reinigen en smeren
Frame polish, matte frames dieptereiniging
Montage van gereinigde en gesmeerde onderdelen met montagepasta
Nieuw stuurlint bij racefiets
Hydro coating
+ € 99,-
Prijs:
€37,50
€ 55,-
€ 80,-
€ 199,-